ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ» 15 -28.07.2019 : ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2001, ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 224).

 

ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
15 - 28 ΙΟΥΛΙΟΥ (14 ΗΜΕΡΕΣ)

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ www.odeg.gr :


"ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ"
https://www.facebook.com/groups/679156662138043/

 

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.


Β. ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΣΥΝΟΛΟ 14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).


Γ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. (ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΗΛ-ΜΗΝΥΜΑ {E-MAIL} ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ 24.00 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΩΣ ΤΟ ΔΕΚΑ).


Δ. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΗΛ-ΜΗΝΥΜΑ (E-MAIL) ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 10.


Ε. Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΡΟΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (00.00 -24.00).

 

ΣΤ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ (E-MAIL) ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΡΑΒΕΙΑ.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

 

1. Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ :

 

α. ΔΥΟ ΦΙΑΛΕΣ ΟΙΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

 

ΚΑΙ


β. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ : «ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ», τῆς Γερμανίδας Ἱστορικοῦ Ἐλεονόρας Ζέελινγκ, καὶ «ΟΙ ΜΑΓΙΑ - Ο ΠΕΛΑΣΓΟΦΩΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ», τῶν συγγραφέων Σ. Δωρικοῦ - Κων. Χατζηγιαννάκη, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ τὸ Σχολεῖο Ἑλληνικῶν γιὰ ξένους «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».


2. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ :

α. ΕΝΑ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ»


ΚΑΙ


β. Ἑφτὰ μοναδικὰ ἠλεκτρονικὰ λεξικὰ (κλιτικὸ λεξικὸ ἀρχαίας, κλιτικὸ λεξικὸ νέας, Συνώνυμα καὶ Ἀντίθετα, Ρητὰ καὶ Παροιμίες, Ὁμόρριζα καὶ Ἐτυμολογία, Λεξικὸ Δημοτικοῦ, Λεξικὸ Λατινικῶν) ποὺ δὲ βρίσκονται πουθενὰ ἀλλοῦ καὶ ἐκπαιδευτικὰ λογισμικὰ (ἀπὸ τρίτη Δημοτικοῦ ἕως καὶ τρίτη Λυκείου, μὲ ἀσκήσεις, γραμματική, συντακτικό, μετάφραση...), ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΛΕΞΙΓΚΡΑΜ".


3. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ :

 

α. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ 1 Ι.Χ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΝΚΟΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ "ANEK LINES & SUPERFAST FERRIES".

 

β. ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ LAPTOP 15" ΤΗΣ SpeedLink, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΑΜΥ".


4. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΤΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "Blue Star Ferries".


5. - 10. ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΡΙΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ.


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΩΡΑ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.


ΕΠΙΣΗΣ 

 

1. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ :

 

α. ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΎΔΡΑ, ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ την Εταιρεία "Athens Day Cruise".


β. ΕΝΑ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ».

 

γ. ἑφτὰ μοναδικὰ ἠλεκτρονικὰ λεξικὰ (κλιτικὸ λεξικὸ ἀρχαίας, κλιτικὸ λεξικὸ νέας, Συνώνυμα καὶ Ἀντίθετα, Ρητὰ καὶ Παροιμίες, Ὁμόρριζα καὶ Ἐτυμολογία, Λεξικὸ Δημοτικοῦ, Λεξικὸ Λατινικῶν) ποὺ δὲ βρίσκονται πουθενὰ ἀλλοῦ καὶ ἐκπαιδευτικὰ λογισμικὰ (ἀπὸ τρίτη Δημοτικοῦ ἕως καὶ τρίτη Λυκείου, μὲ ἀσκήσεις, γραμματική, συντακτικό, μετάφραση...), ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΛΕΞΙΓΚΡΑΜ".

 

δ. ΔΥΟ ΦΙΑΛΕΣ ΟΙΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

 

ΚΑΙ

 

ε. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ : «ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ», τῆς Γερμανίδας Ἱστορικοῦ Ἐλεονόρας Ζέελινγκ, καὶ «ΟΙ ΜΑΓΙΑ - Ο ΠΕΛΑΣΓΟΦΩΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ», τῶν συγγραφέων Σ. Δωρικοῦ - Κων. Χατζηγιαννάκη, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ τὸ Σχολεῖο Ἑλληνικῶν γιὰ ξένους «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

 

2. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ :


α. ΕΝΑ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ».

 

β. ΔΥΟ ΦΙΑΛΕΣ ΟΙΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

 

ΚΑΙ

 

γ. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ : «ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ», τῆς Γερμανίδας Ἱστορικοῦ Ἐλεονόρας Ζέελινγκ, καὶ «ΟΙ ΜΑΓΙΑ - Ο ΠΕΛΑΣΓΟΦΩΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ», τῶν συγγραφέων Σ. Δωρικοῦ - Κων. Χατζηγιαννάκη, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ τὸ Σχολεῖο Ἑλληνικῶν γιὰ ξένους «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

 

3. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ :

α. ΕΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΟΛΟΪ «Casio», ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ».

 

β. ΔΥΟ ΦΙΑΛΕΣ ΟΙΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

 

ΚΑΙ 

 

γ. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ : «ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ», τῆς Γερμανίδας Ἱστορικοῦ Ἐλεονόρας Ζέελινγκ, καὶ «ΟΙ ΜΑΓΙΑ - Ο ΠΕΛΑΣΓΟΦΩΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ», τῶν συγγραφέων Σ. Δωρικοῦ - Κων. Χατζηγιαννάκη, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ τὸ Σχολεῖο Ἑλληνικῶν γιὰ ξένους «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ.

 

 


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

katastasi-dwrwn_Page_1.jpgkatastasi-dwrwn_Page_2.jpgkatastasi-dwrwn_Page_3.jpgoroi-diagwnismou 1.jpgoroi-diagwnismou 2.jpgoroi-diagwnismou 3.jpgoroi-diagwnismou 4.jpgoroi-diagwnismou 5.jpgoroi-diagwnismou 6.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Σχεδιασμός και Κατασκευή
JIT